Elektronik ASUS ROG STRIX GO 2.4 1999 TL

Arctis 9 u satıp yarı fiyatına bunu aldım 2 aydır kullanıyorum şuanlık iyi ki almışım diyorum gayet güzel kulaklık tasarımı zarif, kulaklık kılıfı güzel , çift mikrofon var harici olanı kullanmama gerek yok dahili olanı gayet iyi. Uzun kullanımda her kulaklıkta olduğu gibi ekstra bişey yok. Ses gecikmesi yok ergonomik. Düğmeye basınca anında bağlanıyor falan.herşeyi geçtim kusurları olsa dahi 2000 tl ye böyle kulaklık bulamazsınız
 
Malesef iptal ettim. Telefonum iphone olunca uyumlu olmuyormuş araştırdığımda. Kullanımımın çoğunu telefon oluşturacağından iade etmek mecburiyetinde kaldım.
 
Hocam işe yaramıyor diyenler var. Birde telefonda iki adaptör çok kaba durur ya. Destekleyor sanırsam.
Pc için dönüştürücüyle geliyo orda bi kayıp olmuyo , dönüştürücüm olsa senin için denerdim

Kulaklık böyle
 

Dosya Ekleri

  • IMG_5195.jpeg
    IMG_5195.jpeg
    90,2 KB · Görüntüleme: 146
Pc için dönüştürücüyle geliyo orda bi kayıp olmuyo , dönüştürücüm olsa senin için denerdim

Kulaklık böyle
Yaramı deşiyorsunuz. 😅 Kulaklığı çok beğendim. Ama ben daha çok dışarıda telefonlada kullanma niyetim var. Bluetooth olsaydı yine kurtarırdı. Pc de type c var. Ondan yana problem yok. Sağlık olsun. İyi günlerde kullanın.
 
Ben iptal talebi oluşturdum fakat vazgeçtim iptal etmekten İtopya'da bu talebi iptal etmenin yolu var mı müşteri hizmetleri şuan hizmette değil sanırım.
 
En son geçen sene bu fiyatlardaydı, oyun için bu fiyatta alabileceğiniz en iyi BT kulaklık olduğunu düşünüyorum. 6 aydır kullanıyorum ve memnunum. Eğer çok bir beklentiniz yoksa ve uygun fiyata BT oyun+müzik için kulaklık arıyorsanız tercih edebilirsiniz. Mikrofonu tak çıkar olduğu için telefon ile de dışarıda müzik amaçlı kullanabilirsiniz. Dahili bir mikrofonu daha var. Büyük kulaklı arkadaşları rahatsız edebilir çünkü padlerinin oval ve küçük bir yapısı var. Üst kısmı da çok sağlam değil dikkatli kullanmak lazım.

Anakartımda Type-C giriş yok kutu içerisinden çıkan dönüştürücüyle USB 3.2 taksam mikrofonu kullanabilir miyim?
 

Geri
Yukarı