Steam Deck alınır mı?

Musa Eren

Hectopat
Katılım
5 Temmuz 2018
Mesajlar
18
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba herkese, işim gereği çok şehir değiştiriyorum ve iş hayatımın çoğu arabada 3-4 saat haber beklemek ile geçiyor; o yüzden Steam Deck almak istiyorum. Zaten kullandığımda bir oyuncu laptopu var ama dediğim gibi arabada laptop ile nasıl oyun oynayacağım ve aniden çıkmam gereken bir durumda laptopu da yanıma almam gerekecek, Steam Deck alırsam direkt cebe sığar ve arabada beklediğim süre içerisinde en azından 2-3 saat oyun oynayabilirim. Sizce Steam Deck almak benim için doğru olur mu?
 
Bütçeniz yeterliyse, Steam kütüphaneniz doluysa veya oyunları alacak durumunuz varsa alınır.
Cebe sığmaz ama ortalama çantaya sığar, cebe sığması için goril pantalonu falan gerekiyor.
 
Vallahi kim ne derse desin bence alınır.

AAA oyunları öyle oturup saatlerce oynayamazsın 1-1, 5 maksimum 2 saat idare eder ancak AA veya indie oyunlarda tatmin edecek sürelerde oynarsın.

Cebe sığmaz denildiği gibi ama çantaya falan atılır çıkacak olsa da ceketin iç cebine de girebilir geniş ise.
 
Hocam cebe sığmıyor açıkçası biraz büyük bir cihaz onun haricinde kesin alınır evde dahi severek kullanırsınız boş zamanlarınızda oynarsınız veya uyumadan oyunlarınıza devam edebilirsiniz ben kesinlikle öneriyorum.
 
Cebe sığmaz, paran varsa alınır gayet güzel, tek can sıkan yanı el konsollarının genel sorunu olan kontrolün zor veya ergonomik olmaması.
 
Hocam Steam kütüphaneniz doluysa veya oyunları alabilecek durumunuz varsa Steam Deck alınır. İstediğiniz her yerde de kullanırsınız fakat öyle cebe sığabilecek bir alet değil onu söyleyeyim.
 
Herkese teşekkür ederim cevapları için. Ürünü aldım cidden cebe sığacak bir ürün değil aşırı büyükmüş; ama elimin altında her an kullanabileceğim bir bilgisayar gibi duruyor, şu anlık bir sıkıntım yok ilerleyen zamanlarda yorumumu güncellerim. Sağlıcakla kalın...

RDR2, Diablo IV ve Sekiro oynadım şu zamana kadar, Diablo dışında diğerleri çok rahat alışabileceğiniz oyunlar. Şarjı 2 saat falan gidiyor, zaten oyuncu laptopları bile maks ayarlarda 4 saat falan oynatıyor; o yüzden steam deck baya kullanışlı ve rahat bir cihaz, eğer benim gibi bir iş durumunuz varsa kesinlikle almanızı tavsiye ederim, onun haricinde keyfi olarak alınabilecek bir cihaz olduğunu düşünmüyorum.
 
Son düzenleme:
Herkese teşekkür ederim cevapları için. Ürünü aldım cidden cebe sığacak bir ürün değil aşırı büyükmüş; ama elimin altında her an kullanabileceğim bir bilgisayar gibi duruyor, şu anlık bir sıkıntım yok ilerleyen zamanlarda yorumumu güncellerim. sağlıcakla kalın...

RDR2, Diablo IV ve Sekiro oynadım şu zamana kadar, Diablo dışında diğerleri çok rahat alışabileceğiniz oyunlar. Şarjı 2 saat falan gidiyor, zaten oyuncu laptopları bile maksimum ayarlarda 4 saat falan oynatıyor; o yüzden Steam Deck bayağı kullanışlı ve rahat bir cihaz, eğer benim gibi bir iş durumunuz varsa kesinlikle almanızı tavsiye ederim, onun haricinde keyfi olarak alınabilecek bir cihaz olduğunu düşünmüyorum.

Dediğiniz gibi Türkiye'de fiyatları biraz tuzlu hem de resmi olarak yok öyle heveslenip satan çok olur PS5 almak daha mantıklı eğer aşırı bir taşınabilir durum yoksa.
 

Geri
Yukarı