Casper Excalibur RTX 4060 laptop alınır mı?

A



ASUS laptopumda oldu, Casper laptopumda oldu. Şu an Monster sahibiyim. İçi çürük olanın kasası sağlam ve kaliteli olur. Pert olmuş onlarca ilana bakabilirsin. Demek istediğim anakartları aynı fabrikadan çıkıyorken fark varsa bu işçilik farkı olabilir. Açıkçası ben ürünleri kullanırken aşırı bir fark yaşamadım. Kaliteli dediğiniz markaların yabancı forum sitelerini takip edin. Yüzlerce şikayet dolusu yorum var sizin tercih ettiğiniz markaların. Ülkemizde bu markaların Türkçe forum sitesi olmadığından gözle gözükmüyor. Sonuçta tüm fabrika ürünleri otomasyon seri imalat. Ancak el yapımı bir işçilik kaliteli olabilir.
Masaüstü sistem olsa markaların çok önemi olmuyor fakat aynı durum dizüstü için geçerli değil. Üreticinin kullandığı malzeme, ekran kartına verilen güç gibi unsurlar çok önemli. Monster çok ucuza içinde 4070 olan bilgisayarlar satıyor ama çektiği watt değerlerine felan baksan resmen 4060 dan geride. Amacı sadece yazılı olan değerleri şişirmek, reklam basarak kendini en iyisi gibi göstermek. Bir ürün çinden bile daha ucuza satıyorsa emin ol ki o ürün kısa vadelidir. Evimin köşesinde 15 senelik Asus var kardeşime verdim ders için vb kullanıyor şimdiye kadar ne bakım gördü ne tamir ne format. Monsterla da sen 15 yılı devirirsen mesajıma yanıt atarsın
 
Casper Excalibur alacağım, sizce sistem nasıl? 3 ms olması sorun yaratır mı?

Eki Görüntüle 2180543

Kardeşim Monster ve Casper fiyat performans cihazlarıdır. Sırf global marka diye aynı donanıma fazla para vereceksen sen bilirsin. A markasıda ürünlerinde plastik kullanıyor yerli markada. A markasıda bakır heatsink kullanıyor yerli markada. İşlemci, GPU dersen aynı. O değil yerli markalar sadece montaj yapıyor. İşlemci, GPU üretebileceğimiz günler olur mu bilemem ama eminim üretsek onu da bilinen tayfa yerin dibine sokar. Bana bir kod yaz programda kullanacağım desem onu da yazamaz. Amacım tüketiciyi mağdur etmek değil bende bir son kullanıcıyım nihayetinde. Ama şunu göz önüne al. Marka, fiyat bakmaksızın satış sonrası destek, yetkili servis puanı hangisi yüksekse onu al. Önemli olan sattığı ürünün arkasında duran firmadır. Markaya bakma.
 

Geri
Yukarı